Direktflyg från Skavsta till Neapel i vår!

 

Har du längtat efter att besöka Amalfikusten men tyckt att det kändes  komplicerat med mellanlandningar eller lång transfer från Rom?  Nu kommer du att kunna resa med direktflyg  från Skavsta (Stockholm) till Neapel.

positanoByNight

Amalfikusten bjuder på ett pärlband av vackra orter. Sorrento är den ort som ligger närmast Neapel, den ligger  på Sorrentohalvön bara 20 min båtresa från Capri. Österut väntar Positano, se fotot) med sina höjdskillnader, stränderna och de härligaste utsikterna. Praiano är en mindre ort som sticker ut och får de underbaraste solnedgångarna. Praiano ligger längs den slingriga vägen som går från  Positano till  Amalfi. Amalfi ligger mitt på kusten med sin enastående domkyrka som dominerar hela staden. I Amalfi finns ett härligt vardagsliv och orten lever hela året. Vi erbjuder handplockade lägenheter längs hela kusten; alla lägenheter har det lilla extra samt givetvis balkong eller terrass mot havet.

citroner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.