17 april, 2020

Boende Sicilien

 

Villa Ivoni 1, Collesano/Cefalù

Villa Ivoni är en vackert inredd villa med pool.  Här finns två lägenheter som delar pool och trädgård. Villan ligger några kilometer från kusten mellan Palermo och Cefalù i ett böljande landskap med bergen som fond. Villa Ivoni 1 ligger på bottenvåningen med en privat terrass på ca 40 m²

Antal: 4 /5 personer

Pris per vecka för 4 personer: 6.500 SEK-13.100 SEK beroende på säsong. I priset ingår lakan, handdukar och slutstädning.


Villa Ivoni 2, Collesano/Cefalù

Villa Ivoni är en vackert inredd villa med pool.  Här finns två lägenheter som delar pool och trädgård. Villan ligger några kilometer från kusten mellan Palermo och Cefalù i ett böljande landskap med bergen som fond. Villa Ivoni 2 ligger en trappa upp i huset och man når den genom att gå en trappa på husets utsida.

Antal: 4 /5 personer

Pris per vecka för 4 personer: 6.500 SEK-13.100 SEK beroende på säsong. I priset ingår lakan, handdukar och slutstädning.


Taormina Bella, Taormina

Taormina Bella är en elegant & ungdomligt inredd lägenhet för 4 personer med en härlig terrass som har utsikt över Corso Umberto, Taorminas huvudgata. Taormina  Bella ligger på tredje våningen i en gammal fastighet som är helt nyrenoverad.

Antal: 4 personer

Pris per vecka för 4 personer: 10.800 SEK – 15.600 beroende på säsong. I priset ingår lakan, handdukar och slutstädning.


Torre Bella, Taormina

Torre Bella är något så fantastiskt som ett torn som har renoverats och  gjorts om till en modern lägenhet och högst upp ligger en stor terrass med bubbelpool och olika sittplatser. Här bor man mellan Isola Bella med stränderna och allt Taormina har att erbjuda.

Antal: 3 personer

Pris för vecka för 3 personer: 22.000 SEK-31.000 SEK beroende på säsong. I priset ingår lakan, handdukar och slutstädning.