26 november, 2018

Brudpar berättar

Fotograf: Raffaele Scala

”Hej Marie-Ann! Vi vill bara tacka dig för det fina arbetet med vår vigsel i Ravello den 19/9. Vi är så nöjda! Vi längtar tillbaka så det känns i hela kroppen!
Ett stort tack till dig och din man! Fantastiskt!”

Med vänliga hälsningar,
Therese & Bengt


Fotograf: Raffaele Scala

 ”Vi fick en otrolig upplevelse vid vår vigsel i Amalfi. Costeria Travel hjälpte oss under hela vägen och allt blev exakt enligt våra förväntningar.”
Peo & Cecilia


Vingård i Chianti. Fotograf: Marco Miglianti

”Hej Marie-Ann!
Absolut, det går bra att använda de bilderna ni har valt ut. Bara roligt.
Vill passa på att tacka för hur ni ordnade vårt fantastiska bröllop. Vi har så fina minnen därifrån och våra gäster på bröllopet säger fortfarande till oss att det är det finaste och mest minnesvärda bröllop de varit på. Vi är så glada att vi tog chansen med ett bröllop i Italien och allt blev så enkelt för oss då ni ordnade allt.
Om ni har några nya kunder som har frågor och skulle vilja prata med någon som bokat via er så får ni gärna ge min mejladress. Bara meddela mig innan i så fall.”

Med vänliga hälsningar,
Sophia & Mattias


Fotograf: Marco Miglianti

”31 mars. Vårt bröllop i Positano.  Denna underbara vårdag i Positano där vi skulle bli man och fru! Vi hade verkligen vädrets makter med oss. Solens strålar, havets glittrande och de branta sluttningarna som omger Positano fick allt att se övernaturligt ut. Det kändes som en hemlig stad som den dagen bara var vår. Detta har vi Costiera Travel att tacka för, som arrangerade allt perfekt och gjorde vårt bröllop till en underbar upplevelse som vi kommer att bevara i vårt minne för alltid.  Marco, dina foton har fått många släktingar och vänner och gråta av hänförelse! Du har verkligen fångat hela stämningen och hjälper oss att resa tillbaka i tid och rum.  Vi längtar tillbaka varje dag!”

Med vänliga hälsningar,
Marie & Brian


Fotograf: Raffaele Scala

”Vår bröllopsdag – en underbar dag på en underbar plats. Det var här på Anacapri som vi gifte oss en solig och varm försommardag i början av juni.
Anacapri – en vacker och romantisk liten italiensk by högt uppe på Capri med bedårande utsikt över det omgivande blå Medelhavet. Inte undra på att Axel Munthe en gång blev så helt betagen av platsen att han beslutade att bygga sin villa här.
Tack Costiera Travel för att ni gjorde den här dagen så speciell och minnesvärd. Tack Monica, Marie-Ann och Eduardo.”

Kate och Lars-Erik

Ravello. Fotograf: Raffaele Scala

”Costiera gav en utmärkt instruktion kring dokument som behövs före bröllop och hur vigselceremoni i Italien ska gå till. Ni hjälpte oss med frisören, musiken, transporten och fotografen.Vi kände oss väl omhändertagna på bröllopsdagen.
Dagen blev väldigt lyckad och vi fick många härliga minnen. Ni var otroligt hjälpsamma och vi uppskattade ert arbete.”

Med vänliga hälsningar,
Sari & Johan

Fotograf: Enzo Campitelli

”-Vår fantastiska vigsel i Italien
Med hjälp av COSTIERA Travel fann vi för oss den perfekta vingården för vår bröllopsupplevelse. Av gården hyrde vi ett hus där vi med familj bodde och spenderade en helg tillsammans. Gården var helt fantastiskt vacker och vi är otroligt tacksamma att vi fick den presenterad för oss.
Vi fick mycket bra vägledning genom hela processen och vi var förbereda inför den stora dagen. Genom kontinuerlig kontakt med Marie-Ann fick vi hjälp med catering, frisör, bokning av vigsel etc. Vi upplevde oss bli förstådda på ett bra sätt trots att mycket kontakt med förberedelser skedde via mejl.
Med allt stöd vi hade kunde jag och min man ha en avslappnad bröllopsdag med familjen och vi fick möjlighet att faktiskt njuta av allt. Vi är otroligt tacksamma för all hjälp vi fått!”

// Emmelie och Robin