24 november, 2019

Boende Praiano

Ser något boende intressant ut skickar vi detaljerad beskrivning, flera foton och exakt pris utifrån de datum som gäller för er.

Casa Virginia, Praiano

Casa Virginia är en fin lägenhet på ca 80 m² som har både pool och trädgård. Utsikten över kusten är fantastisk, denna lägenhet ligger högt i Praianos östra del.

Antal: 5 personer

Pris/vecka för 5 personer: 12.400 SEK – 19.700 SEK beroende på period. I priset ingår lakan & handdukar. En parkeringsplats finns att hyra för Euro 25/dag.


Casa Panoramica, Praiano

Casa Panoramica på ca 70 m² ligger mitt i Praiano bredvid busshållplatsen och erbjuder en stor terrass med havsutsikt utan insyn. Härifrån kan man se de finaste solnedgångarna.

Antal: 2+2 personer

Pris/vecka för 2 personer: 11.400 SEK – 12.900 SEK beroende på period. I priset ingår lakan & handdukar.


Casa Vittoria, Praiano

Casa Vittoria  är ett mysigt fristående hus i två våningar  med trädgård och terrass mot havet, alldeles intill Marina di Praia,  stranden med restauranger och dykcenter. En parkeringsplats hör till.

Antal: 5 personer

Pris/vecka för 5 personer: 19.950 SEK. I priset ingår lakan & handdukar.


Casa San Luca, Praiano

Högt upp vid kyrkan San Luca i Praiano ligger den fina lägenheten San Luca med en stor terrass mot havet. Man når lägenheten via promenadvägar med Bougainvillea i ett lugnt område med få turister.

Antal: 2+1  personer

Pris/vecka för 2 personer: 8.400 SEK-9.200 SEK beroende på period. I priset ingår lakan & handdukar.


Villa degli Angeli, Praiano

Villa degli Angeli har en pool och en tomt på 550 m². Det finns 6 dubbelrum med privata badrum och balkong. Detta är ett paradisiskt boende omgivet av olivträd, pinjeträd och bougainvillea med en underbar havsutsikt.  Läget är strax öster om Praiano.

Antal: 12 personer

Pris/vecka för 12 personer: 85.400 sek – 120.700 sek beroende på period. I priset ingår lakan, handdukar och slutstädning samt personal som hjälper till ca 3 timmar/dag. Parkeringsplatser finns.