7 november, 2020

Platser kvar – kurs i Amalfi 2-9 oktober 2021

Välkomna till en vecka då vi målar varje dag mellan 9 och 13, inspirerade av det underbara landskapet omkring oss. Vi frossar i varmt solljus och sval, blå skugga, himmel, hav och berg med ljuvlig grönska av olika former. Ledorden för vårt skapande blir färgerna, friden och fantasi. Vi njuter av allt Amalfi har att erbjuda och det blir ett besök i Ravello och med båt tar vi oss till Positano.

Vi startar varje dag med roliga och bra målarövningar så att vi kommer i form,  det ger en liten utmaning att jobba på. Vi avrundar med gemensam genomgång där vi ser och lär av varandra och gläds åt våra resultat.

Tanken från min sida som lärare är att du ska utvecklas utifrån din startposition och dina önskemål, det ska framför allt vara roligt och en njutning att måla.

Du tar med din egen målarutrustning och jag tar med visst lånematerial för gemensamma övningar. Jag kommer att undervisa med akryl som teknik, men är du van vid en annan teknik så går det fint att jobba med t.ex. olja eller gouache. En materiallista kommer att skickas ut i god tid innan resan.

Program kommer ut i april 2021.

Kerstin Wessberg
Bildkonstnär, workshops

www.kerstinwessberg.se

 

 

 

 

B&B Villa Rina, Amalfi

Utsikt från boendet över havet och Amalfi

Amalfi

Domkyrkan i Amalfi

Villa Cimbrone, Ravello

Positano