31 juli, 2016

Båtutflykter

Båtutflykter längs Amalfikusten

Upplev Amalfikusten från havet och planera er egen dag enligt era egna önskemål.  Båtresorna kan göras både på dagtid och kvällstid; heldag eller halvdag.

batutflykt1Positano

För våra bröllopspar kan vi tipsa om en liten kryssning med champagne innan middagen. Eller en romantisk kvällskryssning under stjärnorna. Återkom till oss om ni önskar flera tips!

batutflykt2Amalfikusten

Amalfi

För en grupp där vigseln är i en ort och restaurangen ligger i en annan ort, bokar vi gärna båttransfer med förfriskningar ombord.

batutflykt3Amalfi

Är ni en familj eller en liten grupp som vill uppleva kusten från havet så hjälper vi er  att hyra en båt för en hel- eller halvdag, med skeppare eller utan.  Detta kan bli något fantastiskt härligt speciellt under sommaren när vindarna svalkar ordentligt. Ni kan köpa en picknickkorg med dryck genom oss och äta lunch på en öde strand.

batutflykt4Capri föröver

Vi anordnar också specialarrangemang med heldagsutflykt till Capri t ex med möjlighet att se Blå grottorna och göra lite sightseeing i Capri stad. Då slipper ni de stora båtarna och kan bestämma er rutt själva, det går att gå iland på olika ställen på ön. Våra skeppare kan engelska och berättar om kusten.

batutflykt5En båt går i skytteltrafik mellan Amalfis pir och de två stränderna Spiaggia Douglie och da Teresa/Santa Croce (15 min)