3 april, 2020

Boende Ponza

Ser något boende intressant ut skickar vi detaljerad beskrivning, flera foton och exakt pris utifrån de datum som gäller för er.
På Ponza betalar man extra för lakan/handdukar Euro 10 per person, slutstädning ca Euro 50-80 beroende på boendet storlek.

Casa Scotti, Ponza

Casa Scotti är en mysig lägenhet med en underbar havsutsikt som ligger ca 200 trappsteg över Ponzas hamn. Casa Piccola Scotti ligger intill.

Antal: 4/5 personer

Pris per vecka för 4 personer: 4.800 SEK – 12.200 SEK beroende på säsong.


Casa Piccola Scotti, Ponza

Den lilla lägenheten Casa Piccola Scotti ligger bredvid Casa Scotti högt över hamnen med havsutsikt. Det är ca 200 trappsteg upp men det är värt mödan.

Antal: 2 personer

Pris per vecka för 2 personer: 3.000 SEK – 7.900 SEK beroende på säsong.


Casa Pizzicato, Ponza

Ovanför hamnen i ett område som ligger högst upp mot berget finner vi Casa Pizzicato.  Här kan man njuta av en stor terrass med grill som har en fantastisk utsikt över hamnen.

Antal: 6/10 personer

Pris: per vecka för 10 personer: 7.900 SEK – 19.600 SEK beroende på säsong


Casa Corridoio

Mycket centralt, på huvudgatan Via Corridoio som går nere vid hamnen, ligger Casa Corridoio med en balkong mot havet. Huvudgatan är kantad av restauranger och små affärer och fungerar som promenadgata på kvällarna.  Här bor man bra utan för många trappsteg upp till boendet.

Antal: 4/6 personer

Pris per vecka för 4 personer: 8.200 SEK -19.200 SEK  beroende på säsong.


Casa Corso Umberto

Centralt, ca 50 trappsteg upp från huvudgatan mitt bland restauranger och affärer, ligger Casa Corso Umberto med en stor terrass mot havet. Terrassen fungerar som ett extrarum som man kan använda under hela dagen; ett solskydd finns.

Antal: 4/5 personer

Pris per vecka för 4 personer: 6.600 SEK – 13.200 SEK beroende på säsong


Casa La Scalinatella

Detta är en mycket speciell och exklusiv lägenhet med en  fantastisk inredning och utsikt som ligger ca 100 trappsteg upp över stranden Spiaggia Porto vid hamnen. Terrasserna är totalt på 300 m² och ligger på olika nivåer. Detta är fantastiskt boende som har närhet till allt.

Antal: 4/6 personer

Pris vid förfrågan (accepterar inte ungdomsgrupper)


Il Gabbiano Villa och B&B

Detta är en vacker fristående villa med flera terrasser som fungerar som B&B. Men villan kan  också bokas i sin helhet för en bröllopsgrupp eller en grupp vänner som önskar fira något  tillsammans. Läget är 4 km från Ponzas hamn. Utsikten är delvis mot Palmarola, ön intill. Här bor man i en lantlig idyll och har allt som behövs.

Antal: Totalt ca 15-20 personer

Pris:  Det finns dubbelrum och Suiter och priset beror på säsong. Prisexempel: 1 Junior Suite med terrass  för 4 personer under september  kostar ca 1.500 SEK/natt.

Önskar ni hyra hela villan exklusivt under en tid så återkommer vi med pris beroende på antal personer och säsong.