3 januari, 2021

Planerad kurs i Sorrento 23-30 oktober 2021

Välkommen in i färgen och formens värld och i ditt måleri! Vi följer Vedic Art och de 17 principerna, som leder oss till ett lite kravlösare tillstånd där vi ökar vår kreativa skaparglädje och öppnar upp vårt seende. Vedic Art kan beskrivas som en karta eller kompass och kan fungera som ett enkelt redskap både i livet och i konsten. Nybörjare och vana målare är välkomna!

Vi målar mest i akryl, men även i akvarell om du vill och vi varvar teori/teknik med måleri. Det finns gott om utrymme för personlig vägledning i ditt måleri och vi uppmuntrar en tillåtande miljö. Under dagarna erbjuds Mindfullness övningar samt ett enklare yogapass innan frukosten för de som vill. Vi bor på ett lantligt B&B ovanför Sorrento och  njuter av allt Sorrento har att erbjuda. Vi kommer också att göra besök i några närliggande miljöer som Positano, Capri och Pompeji.

Det här är en resa för dig som vill utforska ditt måleri och njuta av livet i en inspirerande omgivning. Att vara på kurs i måleri inbjuder alltid till trevlig samvaro och spännande utbyte och samtal.

Om mig: Elisabeth Lindell Noren har lång erfarenhet av personlig utveckling, stresshantering och konstkurser. Samtalsterapeut och Konstnär, kurs och workshop i Vedic Art / Kreativt Måleri

www.elisabethnoren.se www.livsstil.info  FB: ElisabethnorenArt   Instagram: ElisabethNorenArt

Vi bor ovanför Sorrento bland grönska med havsutsikt. Alla dubbelrum har uteplats eller balkong.

Här finns stora gemensamma utrymmen runt en pool och en stor gräsmatta. Vi sitter och målar på terrasser under tak.

Vi njuter av stillheten och naturen och vi har gångavstånd till centrala Sorrento.

Från Sorrentos hamn tar båtar oss till Capri och Positano på ca 20-30 minuter.

Positano har spännande utsikter, vackra fastigheter och många gallerier.

Villa San Michele blir ett spännande heldagsbesök. Intill sfinxen i trädgården ser vi ut över ön.