23 oktober, 2019

Boende Amalfi

Ser något boende intressant ut skickar vi detaljerad beskrivning, flera foton och exakt pris utifrån de datum som gäller för er.

Casa Belvedere, Amalfi

Casa Belvedere är en nyrenoverad lägenhet med terrass som ligger i Amalfis västra del. Lägenheten ligger två våningar upp i ett mindre bostadshus som ligger på en bergsluttning ovanför havet.

Antal: 4 personer

Pris /vecka för fyra personer: 11.500 SEK – 15.700 SEK beroende på säsong. I priset ingår lakan & handdukar.


Villa Cappuccini, Amalfi

Villa Cappuccini är ett fristående hus med stor terrass och en underbar utsikt över kusten. Villan har hög kvalitet med gamla vackra möbler och mycket charm. Läget är i Amalfis västra del. Intill ligger Casa Floreal för 2 personer.

Antal: 4 personer

Pris/vecka för 4 personer: 11.950 SEK – 16.900 SEK beroende på säsong. I priset ingår lakan och handdukar samt slutstädning och gratis parkering.


Casa Centro Storico, Amalfi

I hjärtat av Amalfi och högst upp med en stor terrass med utsikt över staden och havet  ligger Casa Centro Storico. Rymliga och mysiga rum med fönster i många väderstreck. Takterrassen är på 130 m² och har utemöbler.

Antal: 4+2 personer

Pris/vecka för 5 personer: 12.400 SEK – 15.800 SEK beroende på säsong. I priset ingår lakan och handdukar.


Casa Dora, Amalfi

 

Mitt inne i Amalfi ligger den eleganta lägenheten Casa Dora, som har en balkong mot en grönskande innergård. Ett tyst läge trots att det bara är några steg till domkyrkans piazza.

Antal personer: 4+1

Pris/ vecka för 4 personer: 9.900 SEK- 14.700 SEK  beroende på säsong. I priset ingår lakan och handdukar.


Casa Floreal, Amalfi

Casa Floreal är en liten mysig lägenhet med mycket charm som har en terrass både över havet och grönskan i Amalfis västra del. Perfekt lägenhet för ett par som har något att fira och som vill bo lite för sig själva, bortom turiststråken.

Antal: 2 personer

Pris/vecka för 2 personer: 6.950 SEK – 13.550 SEK beroende på säsong. I priset ingår lakan, handdukar och slutstädning samt gratis parkering.


Casa Marina, Amalfi

Intill domkyrkan och lägenheten Marinaio, ligger Casa Marina alldeles under fastighetens tak.  Tre terrasser finns med havsutsikt och utsikt över piazzan.

Antal: 4 personer

Pris/ vecka för 2 personer: 8.000 SEK- 10.500 SEK  beroende på säsong. I priset ingår lakan och handdukar samt slutstädning.


Casa Marinaio, Amalfi

Intill domkyrkan, 70 trappsteg upp, ligger den lilla lägenheten Casa Marinaio med flera terrasser, som boendet delar med Casa Marina.

Antal: 2 personer

Pris/ vecka för 2 personer: 6.000 SEK- 7.500 SEK  beroende på säsong. I priset ingår lakan och handdukar samt slutstädning.


Casa Stefania, Amalfi

Mitt inne i Amalfi bland de vitkalkade gränderna ligger den lilla lägenheten Casa Stefania, som har en fransk balkong med utsikt över domkyrkan.

Antal personer: 3+1

Pris/vecka för 4 personer: 8.900  SEK- 13.000  SEK  beroende på säsong. I priset ingår lakan och handdukar.


Villa Verde, Amalfi

Villa Verde är en förtjusande lägenhet med stor terrass som både har sol och skugga. Fin havsutsikt. Boendet ligger i Amalfis västra del, promenadavstånd på ca 15 min till allt Amalfi erbjuder.

Antal: 4 personer

Pris för 4 personer: 2 veckor Euro 1500, 3 veckor Euro 2000. I priset ingår lakan, handdukar.