Costiera Travel hjälper dig med dina drömmar om Amalfikusten & Italien

Några av våra tjänster

Vi har arbetat med Italien sedan år 2000. Kontakt: info@costiera.se
Go to Bröllop

Bröllop

Vi erbjuder er en borgerlig vigsel i ett rådhus i Italien och vi ser till att ert bröllop blir en fantastisk upplevelse. Vi ger er gärna förslag på romantiska lägenheter och hotell som har det lilla extra. Vi skräddarsyr er resa helt efter era önskemål. Italien ger er allt övrigt: Skönhetsupplevelser och ett minne för livet.

Go to Boende

Boende

Italien har under årtusenden på ett unikt sätt lyckats att bevara sin kultur. Här finns fantastiska städer som t ex Rom, Venedig, Amalfi och Florens. Den som söker mat- och vinupplevelser har kommit rätt, liksom de som uppskattar kultur och skönhet. Italien har något för alla! Vi hjälper till att hitta ett perfekt boende just för dig!

Go to Konferens

Konferens

Vi ordnar företagskonferens och arrangerar kurser och gruppresor främst på Amalfikusten och på Capri. Med vår spets-kompetens och våra lokala kontakter skräddarsyr vi något unikt åt er. Ni kommer nära den lokala kulturen och får upplevelser och möten med människor som berikar er resa.

Go to Aktiviteter

Aktiviteter

Vi är experter på Amalfikusten och har ett stort kontaktnät på plats. Vi gör allt för att ni ska få det lilla extra av upplevelser och möten. Vi hittar till allt bortom turistfällorna och kan därför erbjuda er något riktigt genuint och minnesvärt. Titta vad vi kan erbjuda er – välkomna till oss – vi har idéerna.

Presentation: Ön Ponza

Om Costiera Travel

Vi älskar Italien
Costiera Travel är expert på Amalfikusten.
Vi har passion och erfarenhet

Costiera Travel bildades i januari 2000. Vår företagsidé är att erbjuda genuina och prisvärda boenden nära havet, med havsutsikt och terrass eller balkong. ”Costiera” betyder kust! Vigsel i Italien och bröllopsresor är lite av vår specialitet - samt matlagningskurser.
Jag reste till Capri och Syditalien för första gången 1976 och en helt ny värld öppnade sig. Sedan dess har jag varit dessa kuster trogen och min kärlek har varit besvarad. På slutet av åttiotalet arbetade jag några år nära Amalfi och träffade Marie-Ann Grimaldi som i sin bakgrund också har en ungdomsresa till Capri. Vi hoppas kunna erbjuda er fantastiska upplevelser och många aktiviteter året om.
Välkommen till oss med dina semesterdrömmar!
Monica Jörgensen

Vi är Costiera Travel

Vi älskar det vi gör och kan därför ge dig det bästa av Italien

Monica Jörgensen

Ägare
Monica sitter i Stockholm. Äger och driver resebyrån Costiera Travel sedan 2000. Hon har en bakgrund som lärare och har arbetat i både Frankrike & Italien.

Marie-Ann Grimaldi

Weddding planner
Marie-Ann har arbetat med vigslar och bröllopsaktiviteter sedan 2000. Hon är vår svenska på plats, och bor i Amalfi sedan 1990.

Renata Nani

Wedding planner
Renata är vår svensktalande kontakt i Venedig, och arbetar med alla våra bröllop i Norditalien

Dan Andersson

Webb, IT & ekonomi
Dan sitter i Stockholm

Planerad kurs i måleri i Estepona Spanien 18-25 mars 2023

Nyheter